Open Water Diver

Dette kursus, som er dit PADI grundkursus, vil give dig den nødvendige forståelse og de færdigheder du behøver for trygt og sikkert at kunne besøge undervandsverdenen. Du vil have det morsomt og spændende, når vi forbereder dit første dyk i lokale omgivelser.

Padi Open Water kurset er delt i tre dele:

Teoriundervisning, bassinundervisning (kan udføres i åbent vand i beskyttede omgivelser) og træning i åbent vand.

Teoridelen består af 5 moduler.

Teoriundervisningen foregår ved hjælp af Open Water Diver manualen, Open Water DVD`en. Teoriundervisningen er en kombination af selvstudium, hvor du løser opgaver (Knowledge Reviews) tilknyttet de enkelte moduler. Derefter gennemgåes modulerne og evt. tvivlsspørgsmål forklares. Teoriundervisningen afsluttes med en eksamen der skal beståes med 75% rigtige svar.

Bassinundervisningen forgår i svømmehal eller havvand i beskyttede omgivelser. Her vil du lære de grundlæggende færdigheder indenfor rekreativ dykning.

Bassintræningen består af 5 moduler (dyk)

Træningen i åbent vand går ud på at du tilpasser de færdigheder du lærte under bassintræningen, til en typisk dykkersituation. I løbet af de fire dyk, skal du vise mig at du mestrer de enkelte øvelser, så du efter dette kursus er i stand til at klare dig på egen hånd. Åbent vand træningen består af 4 moduler (dyk).

Børn og unge mellem 10 og 15 år kan erhverve Junior Open Water certifikat, så det er et kursus for hele familien.
Du skal besidde et almindeligt godt helbred, kunne svømme 200 meter samt træde vande i 10 minutter.

Når du har gennemført dette kursus og modtaget PADI Open Water Diver certifikatet, er du kvalificeret til at:

Pris kr. 4.395,- incl. udstyr og materialer.