Peek Performance Bouyancy Control

Spørg hvem som helst, der arbejder med dykning om, hvilke færdigheder der adskiller begyndere og erfarne dykkere, og du får stort set et enslydende svar... at det er evnen til at styre sin opdrift i alle situationer.

Det vidste du sikkert allerede og det er let at se hvorfor. Dykkere der har fuld kontrol over deres opdrift, bevæger sig effektivt i vandet. De laver nedstigninger, stopper op og stiger op igen med få bevægelser og finnespark, ligesom de er i stand til at svæve ubevægeligt langs en væg uden anstrengelse. Dykkere med ringe kontrol er hele tiden nødt til at bruge deres finner og hænder for at prøve at holde sig fra bunden. De justerer hele tiden luften i BCD`en og det kan ses, hvor megen energi de lægger i hvert skift i dybden. De kan måske godt gennemføre et sikkert dyk, men det er ikke specielt effektivt ej heller elegant.

Der er kun få færdigheder, der kan ændre din dykning så meget som "Peak performance buoyancy". Disse færdigheder anvender du på alle dyk, uanset hvor du dykker eller hvad du laver. De gør at du sparer luft og energi og de gør dykning sjovere. Færdighederne hjælper dig med at undgå at skade dykkemiljøet, de gør, at du undgår ukontrollerde opstigninger og de demonstrerer, at du er en "rigtig" dykker.

Kurset består af teori samt to dyk

Pris kr. 995,-