Indhold
Kurser
Andet
Nyheder
Om Padi

PADI står for: Professional Association of Diving instructors

Overalt I verden uddannes tusinder af dykkere indenfor ca. 50 forskellige organisationer. PADI uddanner 80% af hele verdens dykkere og er således verdens største og mest populære dykkerorganisation.

Certifikaterne er internationale og kan bruges i hele verden. PADI har den holdning, at man ikke behøver være jægersoldat for at lære at dykke. Det er en sport som kan tilfredsstille alle; kvinder, mænd, børn, unge og ældre.

PADI systemet er bygget overskueligt op i moduler som vedrører såvel teori som praktik i svømmehal og i åbent vand. Materialerne, der undervises efter, er pædagogiske og følger hele tiden den løbende udvikling der sker i dykkerverdenen. Padi instruktørerne modtager 4 gange årligt opdateringer om ændringer i undervisningsmaterialerne, så de altid er opdateret. I undervisningen bruges Bøger, DVD, "Power point" præsentationer og quizz'er. PADI systemet gør det muligt at tilrettelægge uddannelsesniveauet så det passer lige netop til dine behov, således spænder uddannelserne lige fra snorkelkurser, introduktion til dykning til lederskab indenfor dykning.

Med et Padi certifikat "i lommen" kan du dykke overalt fordi som man siger "hvor der er dykkervand er der Padi." 
How2dive.dk • Søskovvej 34 • 4180 Sorø • CVR 30449045 • info@how2dive.dk